Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Dyrecenter Midt

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dem som køber og Dyrecenter Midt. 
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dyrecenter Midt. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Dyrecenter Midt,s side, er denne af vejledende art. Dyrecenter Midt indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport. Levering af varer fra Dyrecenter Midt anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post/godstransport. Leveringstid for varer på lager er normalt 2 - 5 hverdage. 

FORSENDELSE DK og EU
Ved bestillinger under kr. 500,- incl moms tillægges ordren et forsendelsesgebyr på kr.35,-
Vi sender med Bring, Post Nord, GLS eller DAO til nærmeste pakkeshop
forsendelses gebyr 35,- ved ordre under kr 500,- incl moms 25 %.

Systemet i vores web shop oplyser den nærmeste pakkeshop.
Du modtager en sms  og E-mai
l om forsendelsen  med track and trace. sms anvendes også ved udlevering af pakken

Vi tilbyder mulighed for hjemmelevering med Bring, Post Nord, DAO & GLS, ved hjemmelevering pålægges et forsendelsgebyr på DKK 69,- uanset ordre størrelsen.

Levering af hestefoder i 15 kg & 20 kg sække er ikke muligt - Hestefoder bestilt sækkevis er kun til afhentning i butikken. Vi tilbyder levering af Heste foder i helpaller, ved bestilling på minimum 36 stk.

Vi tilbyder forsendelse til EU med GLS - Forsendelsesgebyr på EU pakker DKK 85 ,-

Afhentning i butikken
Ved afhentning af bestillinger tillægges ingen gebyrer. 
Vi leverer ugentligt varer i vort lokal område  -  ring og hør nærmere. 

Risikoen for varer købt hos Dyrecenter Midt overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Dyrecenter Midt, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Dyrecenter Midt.

FEJL OG RETURRET
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Dyrecenter Midt eller producenten har stillet dig i udsigt.
Dyrecenter midt tager forbehold for fejl på hjemmesiden.
Ved fejl og mangler Dækker Dyrecenter Midt retur fragten (gælder kun hvis vi levere returlabel). kontakt os pr. mail eller telefon, for at få fremsendt et returlabel.
 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse sh@dyrecentermidt.dkBETALING
Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Netbanking/betalingskort eller Mobil Pay Alle priser hos Dyrecenter Midt - på web-adressen https://www.dyrecenter.dk - er inkl. Moms.

FORTRYDELSES RET
Fortrydelsesret: Dyrecenter Midt yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Foder og godbidder kan kun returneres i uåbnet emballage. Ved brug af fortrydelsesretten, dækker kunden selv fragten. Dyrecenter Midt tilbyder køb af returlabel gennem os, til fast frist på DKK 49,- uanset vægt og størrelse på forsendelsen.

Bestil Returfragt her 

Persondatapolitik hos dyrecentermidt.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos dyrecentermidt.dk.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
dyrecentermidt.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
- Besøger vores hjemmeside
- Gennemfører et køb af vores produkter
- Opretter en kundekonto
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Anmelder vores hjemmeside
- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://www.dyrecentermidt.dk,  Hjermvej 4 7500 Holstebro – CVR 41541652

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
 
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet  24 måneder efter, at du har modtaget din vare.
 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Pakkelabels.dk  med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden dyrecentermidt.dk

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse (Indsæt mailadresse).