Sådan laver du lækre hjemmelavet hundeis

Hjemmelavet is til din hund

Du kender det sikkert; du sidder i sommervarmen og nyder en softice, ved siden af dig sidder din firbenede ven, med tiggende øjne og håber på at smage noget af eller resterne af din is. 

Det kan være fristende at give din hund noget af din is, dog skal du passe på. Hunde tåler nemlig ikke for meget sukker og mælkeprodukter, hvilket kan føre til oppustethed, diarré og maveproblemer. 

Men derfor skal din hund ikke snydes for en forfriskende og lækker sommeris, der både virker nedkølende og som god snack i sommervarmen. Og det er faktisk ikke ret svært. 

Sådan laver du nemme is til din hund

Det skal du bruge

🐾 En skål

🐾 En gaffel

🐾 Lidt vand

🐾 Tørfoder (vådfoder kan også bruges)

🐾 Godbidder

🐾 Tyggepinde (bruges som ispinde)

🐾 Is forme

Sådan gør du

  1. Start med at tage én lille håndfuld af din hunds yndlingstørfoder, og kom i skålen. Vi har brugt tørfoder fra Platinum med lam og ris.
  2. Hæld herefter vand over, så foderet er dækket, og lad det trække. Hvis du ønsker en hurtigere proces, så kan du med fordel bruge kogende vand.
  3. For at give isen lidt bid, kan du komme nogle godbidder i blandingen. Vi har brugt godbidder fra Woolf med tranebær og blåbær smag.
  4. For at forkæle hunden lidt ekstra, har vi som ispinde brugt tyggepinde. Du kan også bruge almindelige ispinde. 
  5. Kom blandingen i is forme, og sæt dem i fryseren i 3-4 timer. Vi har brugt de søde poteformede is forme fra Smoolf.

Du er nu klar til at forkæle din hund med den her lækre sommersnack, og mon ikke din hund vil elske dig for det. Vores dejlige butikshund var i hvert fald stor fan af isene. 

God sommer!🍦

 

Hund