Kender du til Siccaro's tørredækkener til hunde?

Superabsorberende hundedækken der hurtigt tørrer din hunds pels

Hvis du ønsker at kunne tørre din hunds pels hurtigt og nemt, så skal du vælge Siccaro’s tørredækken. Siccaro’s tørredækkener er udviklet og produceret i EU. De er fremstillet af superabsorberende viktose og bambus, og er nogle af markedets mest effektive tørredækkener til hunde.

Spar tid med et tørredækken

Med et tørredækken kan du spare en masse tid på, at vaske snavsede og våde håndklæder når du og din har været på stranden, været til hundesvømning eller andre aktiviteter hvor din hunds pels bliver våd.

Derudover suger tørredækkenet mellem 80-90% af fugten fra din hunds pels på kun 15-20 minutter. Det eneste du behøver er at tage tørredækkenet på, og din hund kan nemt bevæge sig rundt og lege, mens den bliver tør.

Siccaro Smart Tørredækken

Vores Smart tørredækken er til dig der har behov for et dækken der ikke vejer særligt meget, da den har lidt mindre opsugende materiale, men er stadigvæk superabsorberende.

Tørredækkenet er særligt velegnet til dig, der har en lille eller mellemstor hunderace, med tyk på pels på brystet. Smart tørredækkenet er nemlig udstyret med et ekstra lag opsugende materiale ved brystet. Derudover har modellen en rigtig god pasform.

Nakkestykket på tørredækkenet er lidt kortere end på SupremePro, men med et ergonomisk design, uden at det forhindrer hovedets bevægelighed og samtidig er behageligt for hunden.

Siccaro SupremePro Tørredækken

Vores SupremePro tørredækken har en max absorberingsevne og veje lidt mere end Smart tørredækkenet. Tørredækkenet er særligt velegnet til dig, der har en hund med en lang og/eller tyk pels.

Nakkestykket på SupremePro er længere og er udstyret med en lynlås. Nakke/halsstykket giver dig en optimal mulighed for både, at tørre og varme din hunds hals samt øre – uden at den forhindre din hunds bevægelighed.

Kan bruges både om vinteren og om sommeren

Udover at Siccaro Tørredækkener hovedsageligt bruges til, at tørre din hunds pels med og holde hunden varm, så kan den også anvendes om sommeren. Om sommeren kan du nemlig bruge den til, at nedkøle din hund, når varmen er over os.

Det eneste du skal gøre er, at gennemvæde dragten i koldt vand. Vrid herefter dragen, så den ikke bliver for tung for din hund at have på og sæt den til sidst på din hund. Sørg dog altid for at din hund kun har den på i ca. 30 minutter, så den fortsat er våd og dermed ikke bliver for varm for hunden at have på, når vandet fordamper fra dækkenet.

Flere fordele

  • Vask og tørring: Tørredækkenet kan nemt maskinvaskes og tørretumbles. Ved maskinvask anbefales det at vaske ved 30 grader – og endnu en fordel er, hvis du tørretumbler dækkenet, fjerne du samtidig de løse hundehår der måtte være efter brug.
  • Våd hund lugt: De fleste kender vist lugten af våd hund, men ved at anvende et tørredækken reducere du denne lugt.
Hund