Ferie Aktivering til Hunden

Aktiviteter til hunden juletiden

Julen står for døren og det byder på en masse ekstra ferie, fridage, familie sammenkomster og ferie aktiviteter. Det resultere ofte i en lettere stresset og uregelmæssig hverdag for hundene. 

Vi har samlet vores bedste ideer og råd til at få familiens firbenede godt igennem juledagene.  

Og vi ved godt at nummer 1 er en god lang gå tur i skoven så sanserne bliver stimuleret og benene trætte, men det er ikke altid lige nemt at presse ind i programmet, så de dage tiden er lidt mere knap har vi nogle ideer til dig her.

  1. Tyggeting, sørg for at have lidt forskelligt natur snacks eller tygge pinde på lager som hunden kan få tiden til at gå med et par timer. Det giver ro og stimuli når de han ligge og beskæftige tænderne med noget lækkert at tygge i.
  2. Aktivitets legetøj som f.eks. West Paw Rumbl, vi anbefaler at den fyldes med f.eks. vådfoder blandet med hundens tørkost og smides på frys nogle timer. Så kan hunden få lov at ligge og arbejde for at tømme aktivitets bolden, og der bliver stimuleret nogle forskellige sanser, og skabt ro. De forskellige måtter fra Lickimats, eller keglerne fra Kong er også ideelle til dette formål. 
  3. Trick træning indendørs. Der findes masser af forskellige træningsvideoer og ideer til forskellige tricks som du kan kan nørde i at lære hunden prøv at gå på opdagelse i de forskellige Videoer på youtube

Glædelig jul og god fornøjelse, og husk gå turen de dage der er tid, det hjælper også gevaldigt på forbrændingen af den aaaalt for gode julemad :) 

AktiveringHundVinter