Bliv set i mørket med de holdbare lygter fra Orbiloc

Sikkerhed for dig og din hund

Efteråret er på vej, hvilket også betyder at vi går en mørkere tid i møde. Når du går tur i mørket med din bedste ven, kan det være svært for bilister og andre trafikanter at se jer, hvis ikke I har lys eller reflekser på jer.

Det er derfor ekstra vigtigt at du har udstyret i orden, så du og din hund kan færdes sikkert på de tidlige morgen- og aftengåture.

Orbiloc Dog Dual

Orbiloc Dog Dual er en smart og holdbar LED-hundelygte af høj kvalitet, der gør din hund synlig i mørket, så I sikkert og trygt kan bevæge jer ud i trafikken. Hundelygten kan fastgøres på forskelligt udstyr, som f.eks. på hundens halsbånd, sele eller vest.

Derudover gør lygten det også nemt for dig, at se hvor din hund befinder sig i mørket. Lygtens linse er designet så den er synlig i en bue på 270 grader, og din hund er derfor synlig fra alle synsvinkler. Lygten har to lyse funktioner, én der blinker og én der giver et konstant lys.

Orbiloc Dog Dual lygten kommer i forskellige farver, så hvis du har flere hunde, gør det det også nemt for dig at skelne mellem dem.

Farveudvalg

Med det brede farveudvalg, kan du finde lige den farve, som du ønsker til din hundelygte.

Hvorfor vælge Orbiloc?

Udover at du og din hund skal føle jer sikrer, når I bevæger jer ud i trafikken, når det er mørkt, så er der også en lang række fordele forbundet med Orbiloc Dog Dual lygten.

Orbiloc's lygte har en høj synlighed, og lygten kan ses op til 5 km. Hvilket gør det muligt for trafikanter at se jer på god afstand, og kan derfor tilpasse hastigheden i god tid.

Lygten er vandtæt helt ned til 100 meter, og er derfor velegnet til vand glade hunde, da de kan svømme med lygten på. Den kan anvendes i alle typer vejrforhold, da den tåler temperaturer fra 50°C til -40°C

Lygten har en ekstrem holdbarhed og kan modstå slag op til 100 kg. Din hund kan derfor boltre sig med lygten på, uden at den tager skade. Den har en høj batterilevetid, ved konstant lys: 100 timer og ved blinkende lys: 250 timer.

Derudover er der 3 års garanti, hvis du registrere dit produkt på com/da/warranty.

Orbiloc tilbehør

Til Orbiloc Dog Dual LED-lygten kommer der også et bredt udvalg af tilbehør, som du kan tilføje til din lygte og få et større udbytte ud af din Orbiloc Dog Dual lygte.

Vedligeholdelse

Orbiloc Service Kit er et vedligeholdelses kit der gør det nemt for dig, at vedligeholde din Orbiloc lygte. Sættet indeholder 2 x batterier (CR2032), en O-ring der er smurt med silikone og et service tool til at åbne og lukke din lygte.

For at sikrer at din Orbiloc lygte forbliver vandtæt, anbefaler vi at du udskifter O-ringen, hver gang du skifter batterier. Herudover anbefaler vi også, at du smører O-ringen jævnligt, hvis lygten er i kontakt med vand regelmæssigt.

Fastgørelsestilbehør

Med Orbiloc Karabinhage kan du hurtigt og sikkert fastgøre din Orbiloc Dog Dual lygte til f.eks. din rygsæk, tøj, sele eller en anden overflade.

Orbiloc Karabinhage anbefales også til store hunderacer med en lang pels, hvor lygten fastgøres til karabinhagen og herefter i halsbåndet. På den måde bliver lygten ikke skjult under pelsen, og gør det derfor nemmere at se den.

Denne karabinhage er udstyret med en refleks og kan derfor anvendes som supplement til din Orbiloc Dog Dual lygte. Ligesom med den almindelige karabinhage, kan denne også fastgøres på forskellige overflader.

Med Orbiloc Clip kan du nemt fastgøre din lygte til f.eks. dit bælte, tøj, sele og andre overflader. Orbiloc Clip har et fast greb og kan derfor fastgøres til mange forskellige typer af overflader.

Orbiloc Refleks Clip er udstyret med en refleks og derfor velegnet som et supplement til din lygte, som en ekstra sikkerhed. Ligesom med det forrige clip, kan det denne også fastgøres til forskellige overflader.

Med Orbiloc Armbånd kan du nemt fastgøre din lygte til din arm eller dit ben, så du er synlig på din aften gå- eller løbetur.

Orbiloc Sports Kit er særligt velegnet til dig der enten løber, rider, vandrer eller noget andet aktivt. Med kittet får du et Orbiloc Armbånd og en Orbiloc Clip, så du nemt kan fastgøre din lygte til enten dit ben eller arm.

Armbåndet er lavet i et blødt materiale, der giver en behagelig følelse på huden uden at irritere. Armbåndet er åndbart, strækbart og kan nemt vaskes.

Orbiloc Pakker

Orbiloc har også udviklet to forskellige pakker. 

Orbiloc Twin Pack er perfekt til dig, der gerne vil have en lygte til både dig og din hund. Pakken indeholder:

  • 1 x hvid Orbiloc lygte + Orbiloc Clip
  • 1 x rød Orbiloc lygte + Justérbar strap

Den hvide lygte er tiltænkt til dig, som du kan fastgøre på din jakke, taske eller anden overflade. Den røde lygte kan fastgøres til din hunds halsbånd, sele eller vest. 

Denne pakke er særligt velegnet til dig, der elsker at dyrke sport med din hund. Med K9 Active får du to lygter, der gør både dig og din hund synlige i mørket, når I træner. Pakken indeholder:

  • 1 x Orbiloc Dog Dual Amber + Justérbar strap
  • 1 x Orbiloc Run Dual Dark + Armbånd

 Vi hos Dyrecenter Midt håber at du og din hund kommer sikkert gennem den mørkere tid vi går i møde. 

HundSikkerhed