Siccaro Tørredækkener til Hund

Siccaro Tørredækkener til Hund

Effektivt og lækkert tørredækken


Køb nu
Weatherbeeta Therapy-Tec

Weatherbeeta Therapy-Tec


Se mere
Weatherbeeta Underlag

Weatherbeeta Underlag

Lækker kvalitet i stilfuldt design


Se mere

Bliv set i mørket

oprettet d.

Bliv set i mørket


 
 
Vi er kommet ind i den mørke tid, hvor vi dagligt færdes udenfor i vintermørket, med vores dyr.
 

Bliv set!  bliv ikke  ramt!! 

Hest & Rytter

I dag er der heldigvis udviklet mange fantastiske produkter både til hund og lufter - til hest og rytter. Vi ser på nogle af dem her.

Til Hesten har Britiske Weatherbeeta udviklet en hel serie af reflekternede produkter. du kan få et hel refekterende skridt dækken som også fungerer som et regn dækken den lukkes foran under hestens hals og giver derved  en god synlighed også fra fronten og den har en ekstra stor hale/rumpe klap, som giver hesten god visibilitet også bagfra.

I samme serie er der refleks stykker til trensen og tøjlerne som sættes omkring pande og næserem med velcro lukning og til tøjlerne også med Velcro.

Orbiloc

Det danske firma Orbiloc  har også lavet et sæt til rytteren med de kendte Orbiloc LED lygter der kan monteres på støvlen eller stigbøjlen så du har rødt lys bagud og hvidt fremad, Orbiloc er kendt for kvalitet og brugervenligt design.

Rytteren

Fra Weatherbeeta har vi også en smart refleks vest til rytter og hundelufter, den er vandafvisende og i high visible farver med reflekser kan bruges uden over din jakke eller som en ridevest.

Hunden

Til hundefolket er der flere modeller af fuld reflekterende vinterfrakker/dækkner til hundene, fra Finske Paikka har vi et fantastisk dækken som er en varm foret vinter/regn dækken med hel reflekterende yderstof - og har lækre detaljer som Firtech (varmereflekterende) lag og Thinsulate foer, regntæt halskrave og mange justerings muligheder.

Vi får også en hel reflekterende regnfrakke til hundelufterne hjem fra Finske Paikka den er i camo mønstret, som en af hunde dækkenerne -  den er i loose fit så man kan ha en god sweater eller en jakke på under. så du også bliver set på hundelufte turen.

Orbiloc er velkendt i hundekredse,  den fås  i 10 forskellige farver, så du kan matche med din hunds farve på halsbånd og sele og den er kommet med et nyt  standart lukningssystem som gør at den sidder endnu bedre fast på halsbånd eller sele, og du kan få forskelligt tilbehør til fastgørelse af din Orbiloc.

Så ingen undskyldning for at blive væk i mørket. 

Dogman

Svenske Dogman har også et hel reflekterende vinter dækken til hunden, og forskellige muligheder med LED lys til halsbånd og selerne.

Flexi

Flexi har også i dag flere muligheder for at blive set, du kan få en LED lampe til at sætte på siden af din Flexi line - den lyser rødt bagud og hvidt lys fremad, og flere af vore flex liner har reflekser i båndet el. snoren.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar